Ozdobená Červená Tara

Ozdobená Červená Tara
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Červená Tara je první z 21 Tar. Překrásná Červená Tara vás ochrání a pomůže vám získat si úctu ostatních. Pomůže vám dosáhnout příznivých podmínek, z nichž budete mít velký prospěch vy i ostatní lidé.

Je vhodná zejména pro podporu v práci a zaměstnání. Pokud se snažíte zvýšit svůj vliv, autoritu, ale stále cítíte malou sebedůvěru, nejste si sami sebou a svými schopnostmi jistí, Červená Tara vám pomůže. Ochrání vás před zbytečným přeháněním a přílišným tlakem. Tara zajistí, abyste si upevnili svou pracovní pozici s možností pracovního postupu, přičemž vás lidé budou vnímat jako přirozenou autoritu a vůdce.

Červená Tara vám dodá energii potřebnou k tomu, abyste si byli jistí svými schopnostmi, věřili si a dokázali si jít za svým.

Červená Tara zajistí úspěšné dosažení snů a přání, projektů i jakéholi vašeho jednání. Podpoří vaši dobrou pověst a udrží dobré jméno.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 6,0 cm
Délka: 7,5 cm
Výška: 10,5 cm
Váha: 395 g
Materiál: Kov
Kód: 008015900145

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Saffron - Šafrán

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Afrodisiakum pro stimulaci lásky a plodnosti. Úžasná energie přátelství, laskavosti, štěstí. Čistí karmu, pomáhají zpracovat prožitky z minulosti.

Sklenice s Drakem, Fénixem a mantrou lásky

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Dvě nádherné sklenice s ručně rytým motivem zajistí stabilní, milující vztah, naplněný empatií a laskavostí. Každý kus je originál.

Ochránce úspěchu

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Silná podpora živitele rodiny, ať muže či ženy. Přivede správné lidi s důležitou radou, informací, pomocí, kteří nabídnou přátelství i očekávané příležitosti.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová