Drcený ametyst

Drcený ametyst
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Drcený Ametyst obnoví energii v prostoru, kde je energie rychle zpracovaná a odčerpaná. To se nejčastěji projevuje jako atmosféra naplněná nepřátelstvím, agresivitou, hádkami, strachem apod. Drcený ametyst nasypte do mísy, kterou postavte na zem do blízkosti dveří a oken, odkud může nejčastě docházet ke ztrátám pozitivní, harmonické energie z prostoru.

Drcený Ametyst dokáže ovlivnit působení těžkých, nepřátelských energií, které působí dokonce i z okolí bytu nebo ze země pod ním - je proto vhodný zejména do bytů panelákového typu a bytových domů, kde můžete být nejvíce ovlivněni působením energie od sousedů.

Drcený ametyst pomůže zpracovat energii zlosti, netrpělivosti, vzteku, což jej činí výborným pomocníkem právě do bytových domů, ale také do obchodů nebo kanceláří, kde se můžete potýkat s problematickými, hrubými kolegy, spolupracovníky či zákazníky.

Dalšími úžasnými účinky drceného ametystu je projasnění mezilidských vztahů, do kterých přináší stabilitu, rovnováhu a harmonii. Probouzí dobrotu a moudrost. Drcený ametyst by tudíž neměl chybět v žádné domácnosti nebo firmě, kanceláři, kde pracuje více osob.

Obzvláště vhodný je pro velkoplošné kanceláře, kde bývá velmi negativní, konkurenční, neklidná a nezdravá energie. Miska drceného ametystu na pracovním stole zpřístupní komunikační procesy se spolupracovníky i zákazníky, pomáhá chránit proti stresu a přepjetí. Misku s ametystem lze postavit také na zem pod pracovní stůl nebo na vysunovací šuplíky, skříňku apod.

Dokonalého spojení a zvýraznění působení drahých kamenů získáte spojením drcených křišťálů, drcených růženínů a drceného ametystu. Tato kombinace drcených kamenů dokonale pročistí, nabije a harmonizuje energii prostoru, ať domácnosti, kanceláře, obchodu či provozovny.

Kameny jsou balené v plastových sáčcích po 300 g, v jednom balení je přibližně 15-20 ks. Drobné surové kameny přibližné velikosti 1-4 cm. Používají se jako dekorace v interiéru - náplně do váz, fontán, svítidel, také jako okrasné kameny do zahrádek a zimních zahrad. Původ Brazílie.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Váha: 300 g
Průměr: 2-4 cm
Materiál: ametyst
Kód: 800200110

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Ochrana domova - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Rozpuštění překážek, problémů a negativní karmy. Síla manter a symbolů pro koncentraci energie, s jejíž pomocí zrealizujete, co si přejete.

Dva draci s perlou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Nejdůležitější symbol pro úspěch. Zajistí spolupráci, komunikaci, zesílí osobní vliv, respekt a sebedůvěru.

Želva s nebeskými symboly na hřbetě

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Želva je jedním z nejmocnějších tibetských symbolů ochrany. S nebeskými symboly na hřbetě je mocným amuletem k zabezpečení domu.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová