Křišťálový briliant s mantrou

Křišťálový briliant s mantrou
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Křišťálový briliant symbolizuje prostor, možnosti, příležitosti a tím získává speciální význam. Pomáhá vyhnout se stresu, snižovat životní tlak a požadavky okolí, pokud jej položíte na stůl do obývacího pokoje nebo ložnice. V ložnici Feng shui diamant pomáhá vypnout nezastavitelný kolotoč myšlenek, který nedovolí spát.

Mantra HUM pozvedá energii briliantu výš. Hum poskytuje ochranu, podporu, pomáhá dosáhnout úspěchu v čemkoli, čemu se právě věnujete. Mantra HUM je součástí mnoha delších manter, samostatně se používá také pro své léčivé schopnosti.

Křišťál v podobě briliantu je překrásným symbolem přinášejícím bohatství a úspěch v podnikání, obchodu, kariéře. Položte briliant na Severozápad na pracovní stůl, případně na SZ v kanceláři, pracovně nebo obývacím pokoji, aby vám zajistil stálý přísun financí, úspěchu, podpory vlivných lidí a životní moudrosti.

Křišťálový briliant potřebují především lidé pracující ve vedoucích, manažerských pozicích, lidé v kreativních, tvůrčích či uměleckých oblastech i lidé pracující se slovem. Křišťálový briliant s mantrou je skvělým dárkem pro manažery, řečníky, lektory, tiskové mluvčí, umělce, spisovatele, herce, hudebníky, muzikanty nebo pro lidi pohybující se či pracující s veřejností. Briliant pomůže uskutečnit jejich ambice.

Toužíte-li po úspěchu, realizování projektů a dosažení výsledků, položte briliant na Jih v kanceláři nebo doma, případně před sebe na pracovní stůl.

Na SV vám křišťál pomůže s koncentrací, studiem, osobním rozvojem, vzděláváním a učením.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 5,9 cm
Délka: 8,8 cm
Výška: 8,5 cm
Váha: 430 g
Kód: 004000900395

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Anděl Strážný

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Anděl strážný vám pomůže vyřešit nepříjemné situace, zharmonizovat vztahy, uzdravit nemocné tělo, napravit negativní emoce.

Růženín náramek

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Růženín je kamenem lásky a míru. Naplní vás důvěrou, láskou a harmonií.

Trůn

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Omezené množství! Otevřete dveře velkým obchodům a skvělým příležitostem.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová