Zdobení Fuk Luk Sau

Zdobení Fuk Luk Sau
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Tradiční Feng shui symbol trojice Fuk, Luk a Sau přinesou, pokud je pozvete do svého domova, tři cenné dary: prosperitu, dlouhověkost a štěstí, tedy hmotné zajištění a peníze, zdraví, úspěch vašich činností (studium, rodina, sport, umění, cestování, obchod, podnikání, rekonstrukce, investice aj.).

Fuk znamená šťastný, úspěšný život a přináší dar štěstí. Na jeho pravé paži je dítě nesoucí ingot, symbolizující bohatství a zdravé, šťastné děti. V pravé ruce nese svitek všech moudrostí, který symbolizuje vzdělanost, učenost a inteligenci. Moc energie Fuk se projevuje v komunikaci, řešení problémů i vztahových záležitostí. Fuk vůbec nadmíru podporuje a chrání vztahy v rodině, mezi dětmi a rodiči, ale zahrnuje do svého vlivu také přátele a příbuzné. Fuk je studnicí moudrosti, pečující o opravdové vztahy, štěstí rodiny a vašich dětí.

Luk znamená násobení hojnosti, přináší sílu, sebevědomí a prosperitu. Číňané věří, že moc a peníze jsou dvě strany téže mince, a proto Luk nosí oficiální klobouk vysokého mandarina a také Ru yi, žezlo moci, v pravé ruce. Luk má tedy na starost hmotné zajištění rodiny, majetek, peníze i vliv rodiny coby spolku. Proto se trojice Fuk Luk Sau často objevuje v rodinných firmách, u živnostníků i velkých podnikatelů.

Třetí mudrc Sau je nositelem dlouhověkosti. Zlatá broskev, kterou drží, symbolizuje klidné stáří a Dračí hůl je symbolem používaným proti nemocem. K tomu také pomáhá Wu lou, jež je na holi připevněno.

Postavte Fuk Luk Sau za sebe v kanceláři pro podporu vašeho vlivu, úspěchů a dalšího postupu. Doma můžete Feng shui trojici Fuk Luk Sau postavit do předsíně u hlavního vchodu, obývacího pokoje nebo jídelny, odkud budou skvěle podporovat rodinu po všech stránkách (peníze, majetek, zajištění, zdraví, vztahy, lásku).

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 4,6 cm
Délka: 4,6 cm
Výška: 10,5 cm
Váha: 780 g
Materiál: Kov
Kód: 008015900147

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Vesmírná želva s Manjushri plaketou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Mocný amulet na ochranu proti nebezpečí, překážkám a pro posílení štěstí, pomoci a ochrany.

Manjushri

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Manjushri pomáhá při práci s informacemi, literaturou, internetem, komunikačními technologiemi i s rozvojem kariéry.

Pi Yao s mečem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Pomocník a ochránce před smůlou, nezdarem a v odbobí, kdy převládá pocit, že se úplně vše kazí a nic nevychází.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová