Ochránce úspěchu

Ochránce úspěchu
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Ochráncem úspěchu je ministr, který drží v ruce Ru Yi a v druhé ruce kovovou zvonkohru. Přináší moudrost, autoritu, sílu, které jsou potřebné pro vybudování a udržení kariéry nebo obchodní, manažerské pozice.

Podporuje pracovitost, mužskou energii a zajišťuje, aby veškeré projekty nebo pracovní plány byly podpořené účastí důležitých, vlivných či potřebných lidí.

Ochránce úspěchu nejen že chrání, ale silně podporuje živitele rodiny, ať jde o ženu nebo muže. Je důležitým symbolem pro ty, kteří si přejí rozvíjet svou kariéru a posunovat se v pracovní oblasti dál.

Feng shui symbol Ochránce úspěchu chrání vaši kariéru, obchod, podnikání, přináší potřebný nadhled, sebeovládání i moudrost při řešení nejrůznějších situací či úkolů. Zajišťuje stálý přísun finančních zdrojů a hmotného zajištění.

Ru Yi je nejsilnější Feng shui symbol moci, osobního vlivu, autority, vůdcovství. Bývá používáno také jako symbol přání ve smyslu: Staniž se, co si přeješ. Z toho důvodu pomáhá Ochránce úspěchu dosáhnout stanovených cílů.

Zvonkohra je symbolem požehnání z nebes sesílajících své dary na ty, kdo si je zaslouží pro svou pracovitost, bezúhonnost, poctivost a víru v život. Pomáhá odstranit bloky nebo překážky, které by mohly stát na cestě k úspěchu a dosažení cílů.

Postavte Ochránce úspěchu na S pro pomoc v kariéře, pracovních projektech, podporu v obchodu i podnikání.

Postavíte-li Ochránce úspěchu na SZ, bude působit jako magnet na správné lidi, kteří vám přinesou důležitou radu, informaci, pomoc nebo nabídnou své přátelství nebo bohaté příležitosti, ať se bude jednat o práci, podnikání, studium nebo osobní rozvoj.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 7,5 cm
Délka: 11,5 cm
Výška: 25 cm
Váha: 640 g
Kód: 027010700128

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Křišťálový lotos lásky velký

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Křišťálový lotos lásky je nutností, pokud hledáte lásku, vášeň a romantiku. Zajistí láskyplný cit, porozumění a trvalou lásku.

Indické vonné tyčinky Satya Om

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Vonné tyčinky OM pomohou naladit se na proud života, otevřou vás hlasu vlastního nitra, abyste sladily tempo s tlukotem svého srdce.

Slon a nosorožec s ochrannou mantrou - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochranný štít proti energii násilí, které se projevuje jako krádež, vloupání, přepadení, únos, nehoda, ale také ztráty a zapomínání.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová