Vodní Drak

Vodní Drak
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vodní Drak drží perlu a pluje na mořských vlnách. Modrá barva a vlny symbolizují vodní energii, která je důležitým prvkem v praxi Feng Shui. Voda jako zdroj života má zásadní význam pro všechny živé bytosti a má úžasnou léčivou sílu. Čistí, osvěžuje a obnovuje energii v našem životě.

V tradičním Feng Shui je voda spojena s hojností a prosperitou. Drak je zase spojován s úspěchem, vítězstvím, štěstím. Vodní drak je tedy vynikají Feng shui symbol, jak zlepšit finance a celkově přinést větší možnosti do vašeho života.

Drak je jedním z nejdůležitějších a nejsilnějších symbolů Feng Shui. Představuje nejvyšší jangovou energii, mužskou sílu, odvahu, statečnost, velkorysost, sílu, štěstí a čest.

Tento legendární strážce východního nebe dokáže vytvořit vzácnou Chi, energii, která přináší bohatství, dobrou kariéru, hodně štěstí a úspěchů. Drak je silným lékem i pomocníkem v podnikání, dodává rozvahu, moudrost, ochranu a připravuje půdu pro další ocenění v příštích letech.

Drak je nesmírně důležitý zejména pro lidi narozené ve znamení Draka, Myši, Opice a Kohouta, kterým by neměl chybět za žádných okolností doma ani v práci.

Draka můžete postavit na pracovní stůl, poličku nebo skříňku v obývacím pokoji, pracovně, kanceláři.

Nikdy nedávejte Draka na záchod nebo do koupelny. Drak se nehodí ani do ložnice, kde může svou silou narušovat klidný spánek.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 2,6 cm
Délka: 13,0 cm
Výška: 7,5 cm
Materiál: pryskyřice
Kód: 800500104

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Mystický uzlík - Bílé zlato

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Mystický uzlík pro zajištění lásky a romantiky v manželství či partnerství. Oblékněte se do energie lásky.

Klíčenka vítězství s drakem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Klíčenka hned s celou řadou úžasných vlastností, které zajisté využijete. Téměř každý letos potřebuje Dračí klíčenku vítězství.

Fénix

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Fénix, symbol ženské energie, přináší nové možnosti, naději, materiální pohodlí. Dává sílu pokračovat, nevzdávat se, přežít.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová