Indické vonné tyčinky Hem Wild Orchids

Indické vonné tyčinky Hem Wild Orchids
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Divoká orchidej jsou ve Feng shui doporučovány na čištění energie stagnace. Trpíte-li např. na nesoustředěnost a roztěkanost v práci nebo při učení, pročistěte energii v místnosti nebo v kanceláři vonnou tyčinkou Divoká orchidej.

Tyčinka Orchidej je vhodná pro intelektuální práci, neboť podporuje myšlení, koncentraci a paměť. Dokáže zklidnit nestálou mysl a pozornost soustředit na práci, projekt, analýzu, materiály, které potřebujete zpracovat, připravit nebo se naučit.

Díky schopnosti ztišit neklidnou mysl a držet užitečně myšlenky pod kontrolou pro soustředěnou práci, uvolníte svůj tvořivý potenciál, který pomůže najít nové způsoby řešení, učení či zpracování materiálů.

Prostor vyčištěný vonnou tyčinkou Divoká orchidej se naplní energií moudrosti, rozvahy a koncentrace. Pokud se naučíte ovládat svou mysl, např. s pomocí Feng shui technik, přinese vám to velký úspěch a znatelné výsledky také v podobě hmotného zajištění.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700112

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Zelení Pi Yao

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Pi Yao jsou na začátku cesty k bohatství, přitahují dobrý osud, zahání zlo, poskytují mocnou ochranu a nabízí nečekané štěstí.

Šátek se sutrou srdce hnědý

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Vytváří překrásnou atmosféru lásky, požehnání a finančního zabezpečení.

Klíčenka vítězství s drakem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Klíčenka hned s celou řadou úžasných vlastností, které zajisté využijete. Téměř každý letos potřebuje Dračí klíčenku vítězství.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová