Bůh bohatství na tygrovi

Bůh bohatství na tygrovi
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Generál Zhao Kong Ming byl povýšen mezi bohy, patrony bohatství, prosperity a blahobytu. Generál Ming jako bůh bohatství sedí na zkroceném tygrovi. V jedné ruce drží svůj mocný meč a v druhé ruce drží zlatý ingot, symbolickou zlatou cihlu.

Je obklopen mincemi a zlatými ingoty, které boha bohatství doslova zasypaly. Bůh bohatství na tygrovi, generál Ming, je vyhledávaným symbolem mezi asijskými obchodníky a magnáty.

Vhodné místo k umístění Generála Minga je v předsíni, hale, nebo v obývacím pokoji. Vždy by měl být natočený čelně k hlavnímu vchodu nebo vstupu do pokoje.

Bůh bohatství patří k nejvyhledávanějším a nejčastěji používaným symbolům pro prezentaci, přilákání a udržení financí, majetku, hojnosti a materiálního zajištění. Zejména během oslav nového Čínského roku se bohu bohatství projevuje řada rituálů a poct.

V dobrých obdobích přináší prosperitu a žehná materiálnímu rozvoji. V těžkých časech chrání rodinu, firmu nebo členy domácnosti před chudobou, dluhy a krachem. Pomáhá vyřešit finanční problémy, stabilizovat finanční situaci. Energie symbolu boha bohatství vás vede k potřebným krokům k vyřešení složité finanční nebo majetkové situace.

Nejlepší postavení získá, je-li umístěn přímo proti vchodu. V případě, že to dispozice prostoru neumožňuje, postavte boha bohatství na tygrovi diagonálně, křížem, ke vchodu, ale vždy tak, aby byl čelem ke dveřím.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 6,3 cm
Délka: 12,7 cm
Výška: 16 cm
Váha: 950 g
Materiál: pryskyřice
Kód: RE3042

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Klíčenka Vody

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Amulet pro zajištění energetické rovnováhy v roce 2016. Podpora štěstí, úspěchu dodá sílu na překonání potíží a zajištění prosperity.

Slon s Nosorožcem a mantrou - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochranný štít proti energii násilí, které se projevuje jako krádež, vloupání, přepadení, únos, nehoda, ale také ztráty a zapomínání.

Čínský kompas Lo Pan

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kompas je speciálně upravený pro západní společnost, je přeložen do angličtiny.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová