6 velkých hladkých mincí

6 velkých hladkých mincí
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Šest velkých mincí je Feng shui zesilovačem nebeské energie - štěstí, podpory a pomoci nebe. Andělská pomoc neboli nebeská energie se projeví v přívalu nových příležitostí a šancí v osobním, pracovním i kariérním životě. Budou Vám přicházet nejrůznější nabídky a možnosti, ať se jedná o obchod, klienty, práci, prodej bytu nebo koupi auta. Ať děláte v životě cokoli, Feng shui symbol 6 velkých mincí vám každopádně mnohé usnadní a zjednoduší.

Vliv symbolu 6 velkých mincí se projeví také při rozhodování a v okamžicích volby. Tyto mince vám pomohou udělat správné rozhodnutí, případně přivést vám do cesty pomocníka nebo rádce.

Pověste mince v roce 2011 v jihovýchodním sektoru domu, aby vám přinesly štěstí z vyšších míst a především podpořily správné volby a rozhodnutí.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 5 cm
Výška: 26,5 cm
Váha: 400 g
Materiál: Pozlacený mosaz
Kód: BR3096

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Kapr u dračí brány

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kapr u dračí brány podpoří studium, výzkum, práci s informacemi. Pro každého v oblasti informatiky, vzdělávání, výzkumu, literatury, médiích.

Zlatá osmička se Zirkonem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol štěstí. Osmička jako symbol nekonečna, harmonie, vyrovanosti, vnitřního klidu a koncentrace. Zlatá 8 plná energie.

Velký Zlatý Buddha bohatství

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Opravdu velký symbol bohatství, peněz, majetku. Buddha drží Ru Yi - symbol kariéry, respektu, uznání, dosahování obchodních záměrů.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová