Bílý Jambala - Feng shui obraz

Bílý Jambala - Feng shui obraz
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Bílý Jambala je tibetským bohem bohatství, ochráncem a podporovatelem prosperity, hojnosti a růstu. Feng shui obraz Bílý Jambala znázorňuje uprostřed samotného Jambalu. V rozích Jambalu doprovází jeho věrné Dákyně.

Mantra Bílého Jambaly aktivuje sílu obrazu. Mantra Bílého Jambaly, jak prozrazují sútry, pomáhá odvrátit katastrofu, odehnat nemoc, odstranit špatnou karmu a zastavit utrpení.

Po stranách Jambaly je znázorněných 8 šťastných symbolů, které se objevují na mnoha buddhistických symbolech a obrazech. Každý symbol reprezentuje určitý aspekt Buddhova učení. Objeví-li se všech 8 symbolů společně dohromady, jejich vliv a působení se mnohonásobí.

Feng shui obraz Bílý Jambala je unikátním spojením buddhistického boha Jambaly s Dákyněmi přinášejícím materiální pohodlí a blahobyt. 8 Buddhových symbolů přináší ochranu, štěstí, hojnost, nezávislost, vítězství, ale také vnitřní čistotu, moudrost a samozřejmě neustálý posun vpřed, aby člověk neustrnul na mrtvém bodě.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 2 cm
Délka: 23,5 cm
Výška: 23,5 cm
Váha: 1080 g
Kód: 023008900120

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Zdobení Fuk Luk Sau

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Fuk, Luk a Sau vám přinesou, pokud je pozvete do svého domova, tři ceněné dary hmotné zabezpečení, zdraví, stabilní vztahy.

Kwan Kung na skále s mečem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Jedna z nejmocnějších ochran domova i sebe sama. Kwan Kung je zárukou podpory vlivných lidí, vedení, síly, vlivu i autority.

Ochranný kruh Vajra s mantrou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Léčí místa, kde je příliš mnoho energie jin, odvrací pomluvy a intriky. Na hlubší úrovni pomáhá na cestě osobního rozvoje a dosažení stavu dokonalosti.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová