Indické vonné tyčinky Hem Green Tea

Indické vonné tyčinky Hem Green Tea
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Green Tea neboli Zelený čaj s úžasnou energií prosperity a blahobytu. Energie tyčinek nabíjí prostor a hamonizuje jej, čímž ho připravuje a naplňuje energií posunu, rozvoje a růstu.

Green Tea dokáže zklidnit situaci a ukázat na bohatství života, které mohlo být ukryto. K prosperitě vás energie tyčinek přivede skrze koncentraci a tvořivost. Cestou tvůrčí hravosti a radosti obohatí váš život a pomůže vám růst po všech stránkách.

Vonné tyčinky Green Tea čistí prostor zasažený těžkou, stagnující energií, která způsobuje zastavení rozvoje, vyčerpání, nespokojenost a nervozitu. Tím ztratíte potřebnou koncentraci a neuvidíte cesty k blahobytu, které jsou kolem vás.

Green Tea vyčistí a pomůže odstranit překážky, které vám leží v cestě k celkové prosperitě života obsahující nejen peníze, ale také kvalitní vztahy, pevné zdraví, pohodu a spokojenost.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700138

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Tai Sui 2018 - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Feng shui obraz pro rok 2018. Chrání prosperitu proti stagnaci a zablokování. Podporuje rozvoj kariéry, osobnosti i příznivý tok financí.

Prapor vítězství s mantrou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol nabitý energií překonává problémy, nepříjemnosti, překážky v pracovní i obchodní oblasti. S mocnou mantrou pro úspěch a kariéru.

Želva s nebeskými symboly na hřbetě

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Želva je jedním z nejmocnějších tibetských symbolů ochrany. S nebeskými symboly na hřbetě je mocným amuletem k zabezpečení domu.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová