Kalachakra šátek

Kalachakra šátek
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Kalachakra se používá k rozpouštení překážek, které blokují vaši cestu k úspěchu. Mandala je tibetským vyobrazením univerza, božské energie života. Patří k základním tibetským symbolům a ve spojení s Kalachakrou se stává mocným, ochranným nástrojem tibestkého Feng shui.

Špatnou energii si v podobě únavy, hněvu, rozmrzelosti, starostí, obav a podobně, můžete snadno přinést například ze zaměstnání, schůzky nebo se tak můžete cítit dokonce zdánlivě bezdůvodně. Nedovolte již této těžké energii vstoupit a ovlivnit vaše zdraví, harmonii a štěstí.

Kalachakra šátek má obrovskou sílu chránící domov a vás především. Noste šátek uvázaný kolem krku, na zápěstí nebo na kabelce, abyste měli svou osobní ochranu stále u sebe. Nejmocnější duchovní symbol Tibetu se tak snadno stane vaší osobní ochranou, která vám zajistí neustálou pomoc z nebes.

Můžete šátek také pověsit doma na zeď přímo proti hlavním dveřím, čímž si zajistíte, že žádná špatná energie nevstoupí do vašeho domova.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Váha: 20 g
Materiál: hedvábí
Kód: 003020600034

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Motýl vnitřní dokonalosti

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Projevte vnitřní potenciál a ukažte svou jedinečnost ostatním. Zlatý motýl vás bude doprovázet a povzbuzovat na vaší cestě k vnitřní dokonalosti.

Guru Rinpoche pro bohatství, samolepka na okno 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Samolepka na okno. Nejmocnější Buddha chrání proti negativním energiím, které přináší do života potíže, problémy, rizika a nebezpečí.

Indické vonné tyčinky Hem Pine - Borovice

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Borovice odežene černé myšlenky i nejistotu. Vyčistí staré křivdy a ublížení, aby nekazily vztah v přítomnosti. Pomůže udržet chladnou hlavu.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová