Kůň na mincích

Kůň na mincích
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Zdobený kůň na mincích je symbolem bohatství a velkého finančního zajištění. Představuje sílu, vytrvalost, věrnost, vítězství, moc a přitahuje úspěch a prosperitu.

Kůň na mincích řeší problémy s penězi a pomáhá zvládnout všechny překážky, které vás dělí od finančního zajištění a peněžních rezerv. Naopak vás přivede k poctivým lidem, kterým můžete věřit a na něž se můžete spolehnout.

Kůň na mincích má tajný otvor ukrytý pod sedlem, které slouží jako schránka na přání nebo další symbol peněz jako jsou například 3 čínské mince svázané červenou stužkou.

Koně na mincích můžete postavit na Jih, do obývacího pokoje, pracovny nebo obchodních prostor. Symbol Koně na mincích je důležitý zejména pro lidi narozené v roce Koně, Tygra, Psa a Ovce.

Kůň na mincích postavený na Jih aktivuje vaši popularitu, uznání, dobré jméno a skvělou pověst, které jsou nezbytnou součástí na cestě k úspěchu v dnešní velice konkurenční době. Proto se Kůň na mincích doporučuje veřejně vystupujícím lidem, známým osobnostem, politikům, manažerům, podnikatelům i vedoucím pracovníkům.

Kůň na mincích přinese vítězství a zajistí další postup a rozvoj ve vaší kariéře. Pomáhá dosáhnout vašich cílů, ať jde o povýšení, získání zakázky, klientů, nebo realizaci projektu. Podnikatelům pomáhá sklízet odměnu rychleji a s menší námahou.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 7,0 cm
Délka: 9,5 cm
Výška: 10,2 cm
Váha: 450 g
Materiál: kov
Kód: BJ2873

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Fuk Luk Sau - barevní

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Tradiční Feng shui symbol prosperity, úspěchu, zdraví, moudrosti, rodiny a plnohodnotných vztahů.

Ochranný šátek

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochranný štít před zlem, nehodami, zraněním, zloději a podvodníky. Obalte se do ochranné energie na všech cestách, při každé příležitosti.

Indické vonné tyčinky Hem Cinnamon - Skořice

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Vítězství je slovo vyznačující tyčinky Cinnamon, Skořice. Vytvoří ochranný štít a dá vám jistotu, že zvítězíte. Působí také jako afrodisiakum.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová