Indické vonné tyčinky Hem Cinnamon - Skořice

Indické vonné tyčinky Hem Cinnamon - Skořice
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Cinnamon neboli Skořice pro vítězství a úspěch. Skořice má silnou energii vítězství, kterou naplní celý prostor. Obzvláště účinná je v těžkých časech, kdy působí jako osobní ochrana. Energie vonné tyčinky Skořice přinese požehnání, inspiraci, novou sílu a především jistotu, že nakonec zvítězíte.

Skořice (cinnamon) dokáže chránit před nebezpečím, jelikož vonné tyčinky nejen vyčistí energii v prostoru, ale také jej nabijí svou silou. V případě Skořice jde o energetický štít, který chrání před neštěstím a zklamáním. Enegie štítu tyčinky Skořice k sobě přitahuje nečekané štěstí, dobré náhody, příznivý obrat situace.

Vonné tyčinky Skořice probouzí odvahu, vůli, sebeovládání a vnitřní sílu. Skořice má krásnou, bohatou vůni, která probudí vaše smysly. Velice účinně působí na muže, jelikož jde o afrodisiakum, a sexuálně je stimuluje, zapaluje jejich vášeň.

Můžete vonné tyčinky Skořice použít, kdykoli máte pocit prohry, neúspěchu, ztráty, neštěstí nebo zklamání. Nebo chcete-li si posílit svou odvahu, jistotu a přivolat štěstí. Zaručeně vás nezklamou.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0
Kód: 800700122

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Slon a nosorožec - trezor

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochrana prosperujícího chodu domácnosti nebo firmy. Symbol chrání před ztrátami zdrojů a příjmů, které zajišťují hmotné potřeby.

Motýl štěstí

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol nových začátků, naděje, krásy, elegance a radosti. Otevřete se novým dnům i ženské energii v sobě.

Šátek možností

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Oblékněte se do energie, jež k vám přitáhne nové příležitosti. Šátek možností je symbolem hojnosti, prosperity, bohatství, nese energii nového začátku.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová