Tai Sui 2018 klíčenka

Tai Sui 2018 klíčenka
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Velkovévoda Jupitera neboli Tai Sui je respektovanou energií, která se obnovuje každý rok. Tai Sui je patronem roku, který uděluje lidem požehnání v podobě pomoci, štěstí, zdraví, financí. Je nutné Velkovévodu nerušit během jeho vládnutí, naopak mu uvolnit místo pro jeho práci.

Zejména v bohatých rodinách je Tai Sui velice respektovaný. Rodiny bohatých podnikatelů a obchodníků každý rok zvolí správné místo, v roce 2018 SeveroZápad, kde vystaví Feng shui obraz Tai Sui, aby si zajistili požehnání a velkorysé dary Velkovévody Jupitera.

Finanční štěstí se pojistí i ochranným amuletem Tai Sui v podobě klíčenky, kterou můžete připnout na kabelku, klíče, kufřík, aktovku apod.

V roce 2018 jsou v konfliktu s Tai Sui lidé narození v roce Psa, Draka, Ovce a Býka. Dále každý, kdo žije v domě orientovném na SeveroZápad, případně jste při práci či spaní natočení na SeveroZápad. Zejména vám je doporučená klíčenka s ochranným Tai Sui talismanem, abyste zmírnili nepřízeň osudu v roce 2018. Vhodné je umístit i Feng shui obraz Tai Sui 2018 na SeveroZápad v prostoru bytu.

Ochranný talisman vhodný pro každého, kdo si přeje zmírnit dopad těžkého roku v podobě nepříjemností, hádek a nemocí. Talisman pro aktivaci ochrany a pomoci v podobě prosperity, blahobytu a dostatečného finančního zajištění.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Kód: 005001700133

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Kohout s vějířem a ametystem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kohout s vějířem a ametystem je účinnou ochranou proti nevěře.

Mookait náramek

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Změny v životě, stěhování, pracovní postup, potřeba udělat další krok a změnit něco v životě, použijte Mookaitový náramek.

Požehnání Om Mani Padme Hum - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Úzasný obraz přináší požehnání doplněné láskou, radostí a energií otevírající nejen srdce, ale i nové cesty a možnosti v životě.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová