Kwan Kung s knihou

Kwan Kung s knihou
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Kwan Kung v netradičním zobrazení, jak si čte knihu. Přináší moc vzdělanosti, šlechetnosti a vybraného vkusu. Kwan Kung s knihou symbolizuje využití meče moudrosti na překonání překážek, které stojí na cestě k úspěchu.

Kwan Kung s knihou znamená spravedlnost, loajalitu, znalosti a moudrost skloubené s odhodlaností, dravostí bojovníka.

Obecně je Kwan Kung ochráncem utlačovaných, patron armády a ozbrojených sil, ale zejména podnikatelů, obchodníků a vysoce postavených vlivných, mocných lidí. Postavíte-li Kwan Kunga v práci za sebe, nikdy vám nebude chybět podpora důležitých lidí.

Kwan Kunga můžete postavit do recepce, předsíně, haly, tedy poblíž hlavního vchodu, potřebujete-li si zajistit ochranu (před konkurencí, protivníky, nepřejícími lidmi, špatnými vlivy, apod.).

Kwan Kung představuje silného, mocného, sebevědomého, čestného a úspěšného vůdce, který je důležitý pro podnikatele, lidi v manažerské, ředitelské či vedoucí pozici, anebo pro každého, kdo si přeje podpořit svůj vliv, autoritu a moc.

Pro prosperující chod firmy, zajištění vysokého postavení v kariéře nebo na podporu živitele rodiny, umístněte Kwan Kunga s knihou na Severozápad.

V roce 2014 Kwan Kung s knihou pomůže překonat konflikty, zvítězit ve sporech, včetně soudních a právních sporů, a odvrátí nepřízeň i nepřátelství soupeřů na Jihovýchodě.

Kwan Kung je ve Feng shui doslova nutností pro obchodní prostory, banky a vysoké manažerské i politické pozice, protože je symbolem vítězství, postupu a sebejistoty. Kwan Kung je symbol, který by v žádné firmě ani domácnosti neměl chybět.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 11,4 cm
Délka: 11,4 cm
Výška: 13,5 cm
Váha: 900 g
Materiál: Pryskyřice
Kód: RE3447

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Jambala

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Jambala je tibetský bůh bohatství, které vám přináší.

Kwan Kung na koni - zlatý

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kwan Kung pro přirozenou autoritu, vítězství a sebejistotu. Představuje silného, mocného, sebevědomého, čestného a úspěšného vůdce.

Klíčenka Míru

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Praktický ochranný talisman pro udržení klidu, míru a harmonie v životě. Obalte se do pláště souznění a vyrovnanosti.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová