Indické vonné tyčinky Satya Devotion

Indické vonné tyčinky Satya Devotion
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Santalové vonné tyčinky jsou ve Feng shui hojně používané pro své velké čistící a léčivé účinky. Kouř ze santalového dřeva dokáže účinně čistit a harmonizovat energii prostoru. Tím léčí i různé oblasti vašeho života. Santalové tyčinky Devotion jsou Feng shui pomocníkem pro uchování věrnosti, opravdovosti vztahů. Pomohou vám zapojit se do životních vztahů, ale uchovat vždy věrnost sobě.

Santalové tyčinky Devotion podporují věrnost a oddanost. Jde o důležité vlastnosti pro každý vztah. Zejména pro dlouhodobé a manželské vztahy jsou santalové vonné tyčinky Devotion důležité, aby udržovaly partnerskou věrnost. Santalové tyčinky Devotion přinášejí energii do prostoru a tím i skrze Feng shui do vztahu a zesilují jejich opravdovost a upřímnost.

Nezadaným lidem pomáhá harmonizační vůně Santalové tyčinky Devotion udržet věrnost sobě. Vlastnost je důležitá např. během dospívání, kdy na mladé lidi číhá řada nástrah v podobě nebezpečných experimentů s alkoholem a drogami.

V dospělosti je věrnost sobě důležitá např. v pracovní oblasti, abyste se nenechali příliš utlačit úkoly a pohltit prací samotnou. Pak člověk totiž snadno zapomene život prožít a užívat si plodů své práce.

Věrnost sobě je nejdůležitější v partnerských vztazích, kdy zejména v počátečních obdobích zamilovanosti, zapomínáte na sebe, bezmyšlenkovitě přijímáte zájmy nového partnera a podmaňujete se jeho či jejímu vlivu.

Santalové vonné tyčinky Devotion vám pomohou naplno se ponořit do vztahu, ale zůstat i dál sami sebou.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Váha: 15 g
Kód: 800600103

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Chi Lin

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Mocný vliv Chi Lin, Dračích koňů, se využívá k ochraně, podpoře úspěchu v práci i založení rodiny a početí miminka.

Kuan Yin

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kuan Yin je buddhistický bódhisattva s mocnou energií. Její pomoc a ochrana jsou rychlé, bezprostřední a velice účinné.

Ochranná klíčenka se Slonem a Nosorožcem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochranný talisman proti krádeži, podvodu, nehodám. Slon a nosorožec s ochrannou mantrou chrání před násilným jednáním a zlými, nepoctivými lidmi.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová