Drcený křišťál

Drcený křišťál
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Křišťál je nejužívanější Feng shui prostředek na čištění energií prostoru. Jeho použítí je pravděpodobně nejširší ze všech kamenů a polodrahokamů, je vhodný pro čištění, léčení i harmonizování energií v prostoru. Drcený křišťál ve své surové, kamenné podobě je nejvhodnější právě pro čištění energie ve vstupních prostorách bytu, domu, nebo v kancelářích, obchodech, provozovnách.

Křišťál je zásobárnou životodárné sluneční energie, která se uvolňuje kdykoli je potřeba. Přináší optimismus, dobrou náladu, zdraví, naději i schopnost přijímat životní změny. Drcený křišťál v misce můžete umístit přímo na podlahu v kterékoli místnosti. Mísa drceného křišťálu působí v prostoru harmonizačně a ovlivňuje mezilidské vztahy v rodině.

Pokud mísu křišťálu doplníte o drcený růženín, získáte mocnou ochranu před elektromagnetickým smogem a zářením. Vedle toho dokáže vyrovnat a neutralizovat patogení zóny, proto je vhodný skutečně kamkoli v prostorech bytu či kanceláře.

Je možné drcený křišťál použít jako dekoraci v interiéru i exteriéru - náplně do váz, fontán, svítidel, okrasné kameny do zahrádek a zimních zahrad.

Drobné surové kameny přibližné velikosti 1-4 cm. Kameny jsou balené v plastových sáčcích po 300 g, v jednom balení je přibližně 15-20 ks.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Váha: 300 g
Průměr: 2-4 cm
Materiál: křištál
Kód: 800200106

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Šátek se dvěma Fénixi

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Přináší svému majiteli mnoho požehnání, uznání, čest a prosazení. Dva Fénixové pro podporu seberealizace.

Prapor vítězství s mantrou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol nabitý energií překonává problémy, nepříjemnosti, překážky v pracovní i obchodní oblasti. S mocnou mantrou pro úspěch a kariéru.

Ozdobená Červená Tara

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Překrásná Tara pomůže být si jistý svým schopnosti, věřit si a jít si za svým. Přinese autoritu a pomůže získat si úctu ostatních.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová