Drcený růženín

Drcený růženín
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Růženín je krystal symbolizující něžnou lásku, starost o druhé, vzájemnou péči. Dokáže vstřebávat negativitu a přináší mír, usmíření. Je velkou Feng shui ochranou před zlobou a slouží jako ochranná bariéra.

Růženín zmírní bolest, napětí i těžké emoce jako smutek, žal, strach, zlost. Přinese uvolnění, pokud jste zasažení stresem.

Růženín se používá zejména k podpoře vztahů, přátelství a lásky, a to zejména v dlouhodobých vztazích, kde rozvíjí trvalou, pevnou lásku mezi partnery po vyprchání počáteční vášně a zamilovanosti. Růženín se používá také k léčení emocionálních bolestí, především po zradě, podvodu a zklamání.

Drcený růženín je vhodný pro použití v ložnicích, neboť zahání noční můry, uvolňuje napětí a stres, zmírňuje úzkosti i rozmrzelost. Především v dětských pokojích má vynikající účinky na spánek dětí. Položte drcený růženín do misky na podlahu vedle postýlky dětí, které vnímají energii růženínu jako andělskou ochranu a bezpečí.

V partnerké ložnici podpoří drcený křišťál intimní vztah a ve spojení s drceným křišťálem harmonizuje a podporuje sexualitu i plodnost.

Mísu drceného růženínu můžete doplnit o drcený křišťál, čímž získáte mocnou ochranu před elektromagnetickým smogem a zářením. Vedle toho dokáže vyrovnat a neutralizovat patogení zóny, proto je vhodný kamkoli v prostorech bytu či kanceláře.

Drobné surové kameny přibližné velikosti 1-4 cm. Kameny jsou balené v plastových sáčcích po 300 g, v jednom balení je přibližně 15-20 ks. Původ Brazílie.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Váha: 300 g
Průměr: 2-4 cm
Materiál: růženín
Kód: 800200108

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Dorje s 9 hroty

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Dorje má moc zničit projevy ničivé Žlutá 5. Účinný symbol zejména v těžkých obdobích. Dorje s 9 hroty rozvíjí schopnost mluvit i naslouchat.

Tác s Drakem a Fénixem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Spojení Draka a Fénixe přináší mimořádné štěstí. Porcelánový tác nabije ohromným štěstím vše, co na tác položíte.

Mystický uzlík přívěšek

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Mystický uzlík pro zajištění lásky a romantiky v manželství či partnerství. Oblékněte se do energie lásky.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová