Dračí žezlo - žluté

Dračí žezlo - žluté
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Žezlo patří k silným symbolům nejen ve Feng shui. Žádný král nebo vládce se neobešel bez žezla. Žezlo symbolizuje moc, vládu, vliv, autoritu, prvenství. Člověk, který vlastní žezlo, je vždy jediným oprávněným, kdo může použít vlastní vliv a realizovat svou vůli.

Žezlo proto patří k mocným symbolů také ve Feng shui. Je důležité především pro vůdce, majitele, podnikatele, ředitele, vedoucí pracovníky. Žezlo je důležité pro každého, kdo si přeje prosadit se, získat místo mezi nejlepšími a prvními ve svém oboru.

Žezlo je zdobené drakem, symbolem bohatství, vítězství, odvahy, moci a mužské, jangové energie. Drak jako symbol jediného muže, císaře, je symbol vládce a vůdce.

Dračí žezlo noste u sebe v kapse, nejlépe v náprsní kapse. Případně držte žezlo v ruce, když se účastníte jednání, prezentace, vystoupení a potřebujete získat pozornost a podporu druhých. Dračí žezlo vám dodá sebejistotu, výrazně podpoří vaši řeč a zesílí působení vašich slov.

Dračí žezlo je ideální také jako dárek pro člověka ve vysokém profesním nebo společenském postavení. Dračí žezlo pomůže každému, kdo si přeje něco dokázat, kdo má své sny, vize a jde za jejich realizací.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 2 cm
Délka: 12 cm
Váha: 75 g
Materiál: kov
Kód: 008004700146

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Archanděl Michael

Cena: 381 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Naplní vás pocitem jistoty, víry, klidu a naděje. Nejlepší volba z vonných tyčinek pro obnovu rovnováhy a stability v životě.

Bůh bohatství na tygrovi

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

V těžkých časech chrání před chudobou, dluhy, krachem. Pomáhá vyřešit finanční problémy, stabilizovat finanční situaci.

Ochrana a úspěch - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Feng shui obraz Ochrana a úspěch plný důležitých symbolů zajišťujících bezpečí, prosperitu, ochranu, štěstí a požehnání.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová