Indické vonné tyčinky Hem Amber - Jantar

Indické vonné tyčinky Hem Amber - Jantar
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Amber neboli Jantar jsou nesmírně silným Feng shui prostředkem na ochranu proti úniku energie a tzv. upírům. Používají se na odrážení energetických útoků, které mohou mít např. podobu psychického nátlaku či manipulace.

Energetičtí upíři jsou lidé, kteří vás okradou o vaši energii, což pocítíte jako oslabení, únavu, smutek, strach. Po setkání s upírem jsou dobrá nálada, sebevědomí, nadšení, vyrovnanost rychle pryč. Začnete se uzavírat do sebe, pocítíte lítost, pocit viny, výčitky, můžete dokonce pochybovat sami o sobě.

Vonné tyčinky Amber, Jantar, chrání jemné energetické tělo - auru. Kouř z tyčinek Amber dokáže aurické tělo vyčistit od nánosů negativní energie. Udržíte si tak potřebnou úroveň odolnosti a vytrvalosti, což je důležitá součást základu další práce, osobního rozvoje a růstu.

Pokud je člověk příliš otevřený cizím vlivům, je snadno ovlivnitelný, zmalipulovatelný a zranitelný. Vonné tyčinky Amber použijte na prvotní rychlou pomoc a ochranu. Začněte pracovat na posilnění osobních hranic a používat ochranné techniky, ke kterým patří také Feng shui.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700127

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Král Gesar - vlajka

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Král Gesar je důležitou podporou Lung Ta, životních i duchovních sil a především úspěchu. Aktivuje ochranu, podporu, vítězství a úspěch.

Želva s nebeskými symboly na hřbetě

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Želva je jedním z nejmocnějších tibetských symbolů ochrany. S nebeskými symboly na hřbetě je mocným amuletem k zabezpečení domu.

Indické vonné tyčinky Satya Yoga Harmony

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Vonné tyčinky Harmonie prostoupí vaši mysl i duši, ztiší podrážděnost, neklid, nervozitu, nepokojné myšlenky i rozbouřené emoce.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová