Náramky křišťál, růženín a avanturín

Náramky křišťál, růženín a avanturín
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Křišťál přináší optimismus, dobrou náladu, zdraví, naději i schopnost přijímat životní změny. Křišťál je základním kamenem vhodným k čištění energie prostoru i těla, v podobě náramku je skvělým pomocníkem a výchozím kamenem pro léčení. Nejenže křišťál léčí, ale také chrání a nabíjí novou energií. Nejsilnějším léčebným projevem křišťálu je jeho schopnost tišit neuralgické bolesti. Pomáhá při bolestech hlavy, migrénách, závratích, nevolnosti. Je skutečně obecně základním léčebným prostředkem na všechny potíže, nemoci a zdravotní problémy.

Růženín neboli kámen lásky vstřebává negativitu a přináší mír, usmíření. Používá se zejména k podpoře vztahů, přátelství a lásky. Léčí emocionální bolesti, především po zradě, podvodu a zklamání. Uvolňuje napětí a stres, zmírňuje úzkosti i rozmrzelost. Náramek z růženínu podpoří schopnost lásky i vaši sebeúctu, sebelásku, ochrání vás před zlobou a hněvem. Růžencový náramek pomáhá léčit psychosomatické nemoci, neplodnost, nemoci pohlavních orgánů, nemoci srdce a krve, např. leukémii nebo anémii. V neposlední řadě pomáhá řešit nespavost.

Avanturín neboli kámen nebes dodává víru v sebe, radost a klid. Tiší rozčilení a vášnivé emoce. Vedle uvolnění chrání před emocionálními upíry, psychickými tlaky z okolí a následnými úniky energie. Náramek z avanturínu se doporučuje pro léčbu neplodnosti, urologických a pohlavních nemocí, nepravidelného srdečního rytmu, nemocí očí. Podporuje léčbu alergií a kožních problémů. Zmírňuje chronické bolesti hlavy a migrény. Z psychických účinků avanturínu jsou nejsilnější zmírňování úzkostí, paniky a nervozity.

Kombinace náramků z křišťálu, růřenínu a avanturínu krásně působí na vztahy i nitro člověka. Přináší klid, vyrovnanost a pohodu do vztahů, stejně jako usmíření, odpuštění a vrací důvěru, která mohla být narušená. Přitom jemně, přesto účinně chrání před zlostí, lží, podvody a tlaky.

Balení obsahuje 1 náramek z Křišťálu, 1 náramek z Růženínu, 1 náramek z Avanturínu.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Průměr: 5,5 cm
Materiál: kameny
Kód: 800200114

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Šátek pěti silných manter

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Šátek obsahuje pět mocných manter - Zelená Tara mantra, mantra Amitabha, mantra Maňdžušrího, Kuan Yin mantra a mantru Om Mani Padme Hum.

Feng shui mince - 1 svazek

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Tři Feng shui mince svázané červenou stuhou jsou základním symbolem peněz, úspěšnosti a výnosnosti.

Trojice bohů na tygrech

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Trojice bohů je jednou z nejlepších ochranných pomůcek proti nemocem, úrazům, nehodám, dluhům, krádežím, soudním sporům.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová