Indické vonné tyčinky Hem Precious Chandan

Indické vonné tyčinky Hem Precious Chandan
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Chandan znamená santal. Santalové vonné tyčinky jsou základem mezi vonnými tyčinkami. Kouř ze santalového dřeva dokáže účinně čistit a harmonizovat energii prostoru. Tím léčí i různé oblasti vašeho života. Nejdůležitější jsou zdravotní účinky Santalových tyčinek.

Je-li prostor zasažen energií nemoci, pocítíte zhoršení zdravotního stavu. Trpíte-li náchylností k nějakému onemocnění nebo je nemoc zatím skrytá, energie nemoci ji aktivuje a nechá nemoc se projevit. V případě, že jste již nemocní, musíte léčit nejen sami sebe, ale také energii kolem vás, což je právě součástí Feng shui - čistit energii prostoru.

Energie nemoci zasáhne vždy slabé místo a podle své lokace v prostoru může ovlivnit nejen zdraví, ale také finance nebo vztahy. Pohyb energie netrénované oko nevidí, ale všechny potřebné informace se dozvíte na našich přednáškách. Přesto můžete preventivně čistit sami prostor vonnými tyčinkami, např. právě santalovými Chandan. Brzy poznáte velkou změnu.

Santalové vonné tyčinky čistí a ruší neúspěch, strach, obavy, konflikty i nepřátelství. Vrací do prostoru a tím i vám do života potřebnou odolnost, sílu, vůli, zdraví, pohodu a především schopnost držet život ve svých rukách.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700120

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

3 nebeští ochránci - svícen

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Nádherný svícen, jehož symbolika nese důležitost ochrany. Chrání peníze, kariéru, podnikání, vztahy, rodinu i dobrou pověst a oblíbenost mezi ostaními.

Křišťálový briliant s mantrou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Briliant symbolizuje prostor, možnosti, příležitosti. Pomáhá vyhnout se stresu, snižovat životní tlak a požadavky okolí.

Meč s 9 kruhy

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Feng shui symbol mužské energie potřebné v konkurenčním prostředí, posílí váš vliv, postavení, jméno i pověst.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová