Indické vonné tyčinky Satya Ritual

Indické vonné tyčinky Satya Ritual
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Santalové vonné tyčinky jsou ve Feng shui hojně používané pro své velké čistící a léčivé účinky. Kouř ze santalového dřeva dokáže účinně čistit a harmonizovat energii prostoru. Tím léčí i různé oblasti vašeho života. Santalové tyčinky Ritual jsou Feng shui pomocníkem čištění prostoru a pro osobní Feng shui rituály.

Osobním Feng shui rituálem může být např. podvečerní šálek čaje, chvilka relaxace při četbě knihy, uvolňující poslech hudby, večerní meditace nebo ranní cvičení jógy. Velmi známým Feng shui rituálem je úklid. Dokonalosti a naprosté energetické čistoty prostoru dosáhnete zapálením vonné tyčinky Ritual po úklidu. Právě pro naprosté zharmonizování prostoru a jeho naplnění energií klidu, míru, jednoty, jistoty a bezpečí je nejvhodnější Santalová tyčinka Ritual.

Santalové vonné tyčinky naplní celý prostor atmosférou uvolnění a pokoje, který prostoupí i vaše tělo a mysl. Zapojte do života Feng shui v podobě osobního každodenního rituálu, chvilky pro sebe, kdy se budete věnovat pouze sami sobě a zvolte jako svou společnost Santalovou tyčinku Ritual s poselstvím míru a pokoje.

S vonnými tyčinkami Ritual se stane přirozeností udělat si každý den radost a ponořit se do energie naprostého uvolnění a relaxace.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Váha: 15 g
Kód: 800600108

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Cedar - Cedr

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Cedr je kadidlem panovníků a vládců. Propojuje moudrost s autoritou, lásku s rodinným štěstím. Rozvíjí celkovou prosperitu a chrání domov.

Solné mýdlo

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Mytí rukou solným mýdlem patří k rituálům energetického čištění. Pocit čistoty se nedá srovnat s použitím klasických mýdel či mýdlových gelů.

Ochrana a úspěch - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Feng shui obraz Ochrana a úspěch plný důležitých symbolů zajišťujících bezpečí, prosperitu, ochranu, štěstí a požehnání.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová