Indické vonné tyčinky Hem Violet - Fialka

Indické vonné tyčinky Hem Violet - Fialka
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Violet mají něžnou energii a vůni fialek. Fialky jsou uctívané pro svou pokoru, citlivost, něžnost a zamilovanost. Přesně takovou energii vnesou i do vašeho domova, budete-li pravidelně čistit byt vonnou tyčinkou Violet.

Vonná tyčinka Fialka je vhodná po partnerských nebo manželských hádkách a neshodách. Energie je v takových chvílích velmi nepříjemná, neharmonická, je nutné ji pročistit. Vonná tyčinka Violet dokáže prostor vyčistit od neharmonické energie sporů a znovu nastolit dobrou náladu.

Vonné tyčinky Violet chrání vztah před nudou a stereotypem tím, že vnáší energii lásky v hladině zamilovanosti. Vztah je třeba chránit před zátěží každodenní rutiny a povinností. S vonnou tyčinkou Violet se naučíte pečovat o partnerský vztah jako o vzácnou květinu, nádhernou, ale křehkou. Zamilovanost dodá vztahu vždy novou jiskru a náboj.

Pro svou nádhernou energii si vonné tyčinky Violet vybírají děti do svých pokojíčků. Právě děti mají vysoce citlivé radary na něžnou energii lásky a zamilovanosti. Naplňte i vy svůj domov svěží, něžnou, překrásnou zamilovaností fialek.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700113

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Red Rose

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Vonné tyčinky Růže pro lásku. Uvolní smyslové orgány a pomáhá užít si partnerské něžnosti a milostné hrátky s větší radostí i prožitkem.

Bílá hůlka prosperity

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol nabitý mantrami rozvíjí vnitřní potenciál a schopnost pracovat s penězi.

3 nebeští ochránci - svícen

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Nádherný svícen, jehož symbolika nese důležitost ochrany. Chrání peníze, kariéru, podnikání, vztahy, rodinu i dobrou pověst a oblíbenost mezi ostaními.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová