Kůň vítězství klíčenka

Kůň vítězství klíčenka
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Kůň ve Feng shui symbolizuje vytrvalost, sílu, vítězství, moc, nezávislost. Pobouzí temperament a tím i osobní energii k životu. Kůň představuje rychlost a úspěch.

Není náhoda ani výjimka, že symbol koně najdete v mnoha asijských domácnostech i firmách. Aktivuje energii vítězů, cestu k úspěchu, který je dosažen rychle a přesně.

Klíčenka Kůň představuje koně vítězství, vzestup a povýšení. Kůň vítězství je symbolem rychlého a stabilního vzestupu po kariérním či profesním žebříčku.

Symbol podkovy umocňuje štěstí, které koně doprovází a naplňuje jeho nositele pocitem radosti a naplnění.

Klíčenka Kůň je vhodná pro lidi narozené v roce Koně, Ovce, Psa a Tygra. Dále je klíčenka Kůň důležitá pro každého, kdo si přeje probudit své ambice, temperament, podpořit svou kariéru, obchod či profesní dráhu.

Klíčenku Kůň můžete nosit připnutou na klíče, kabelku, peněženku. Můžete klíčenku Kůň vítězství s podkovou položit na Jih pracovního stolu, kde vás nenápadně, ale silně podpoří přímo na pracovišti.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Materiál: kov
Kód: 800100119

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Green Tea

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Odstraní překážky, které leží v cestě k celkové prosperitě obsahující peníze, kvalitní vztahy, pevné zdraví, pohodu a spokojenost.

Magnezit náramek

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Magnezit rozvíjí sebejistotu a sebepřijetí. Člověk je schopen říci, co si skutečně myslí nebo co si říci přeje, a to bez konfliktů a nedorozumnění.

Indické vonné tyčinky Hem Vanilla - Vanilka

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Vanilla aktivuje vás i váš život. Je Feng shui pomocníkem proti stagnaci, únavě a lenosti. Používá se pro podporu obchodu.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová