Bůh bohatství s ingotem a svitkem

Bůh bohatství s ingotem a svitkem
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Jeden z nejoblíbenějších Feng shui symbolů pro peníze, bohatství, prosperitu a úspěch, Bůh bohatství, Chai Shen Yeh. Již v dávných dobách se věřilo, že Bůh bohatství posílá do světa své pomocníky, aby darovali bohatství a majetek jeho oddaným vyznavačům a ctitelům.

Boha bohatství najdete v mnoha Asijských budovách i domácnostech, nejčastěji v blízkosti hlavního vchodu. Pomáhá obyvatelům a všem lidem v domě získat peníze, lepší finanční příjmy a zajistit si hmotné zabezpečení i majetek. U hlavního vchodu má Bůh bohatství snadný přehled nad vším, co do domu přichází a tak snadněji ochrání finance i příjmy, které již doma jsou.

Ve Feng shui je Bůh bohatství natolik oblíbený, že je nepostradatelnou součástí novoročních oslav, má své místo mezi základními rituály pro každoroční uvítání a aktivaci zajišťující finance. Novoroční rituál pomáhá lidem zajistit si celoroční přízeň boha, který na oplátku dohlíží nad stálými a zvyšujícími se finančními příjmy domácnosti.

Feng shui symbol stálých příjmů, Boha bohatství, postavte do obývacího pokoje, předsíně nebo kanceláře. V dobrých obdobích zajistí vyšší příjmy a ve špatných časech se postará o to, aby vám finance nechyběly.

Nejvhodnější místo pro Boha bohatství je přímo proti hlavnímu vchodu, ale nikdy ho nestavte přímo na podlahu. Pokud není možné postavit jej proti hlavním dveřím, najděte místo kdekoli v předsíni, kam můžete Boha bohatství postavit a nasměrovat ho čelem ke dveřím.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 3,8 cm
Délka: 5,1 cm
Výška: 9,7 cm
Váha: 500 g
Materiál: mosaz
Kód: BR0025

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Mantra 21 Tar - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Nádherný Feng shui obraz zobrazuje silnou mantru všech 21 Tar a pomáhá rychle realizovat přání. Rozpouští všechny překážky, které brání úspěchu.

Wu Lou s Osmi nesmrtelnými 3D

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Zásobárna energie v místnosti. Neustále čistí energii, léčí a harmonizuje osobní energii každého člověka v místnosti.

Ohnivý meč s mantrou a dharmachakrou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol Dharmachakra a ohnivý meč k zastavení hádek opatřený ochrannou mantrou. Chrání před zlem, nepřátelstvím a agresivitou.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová