Kruhová Namgyalma - Feng shui obraz

Kruhová Namgyalma - Feng shui obraz
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Feng shui obraz nese velice silnou a účinnou, ochrannou mantru Namgyalma. Feng shui využívá moci a vlivů tibetských manter často právě k ochraně, protože práce s mantrami má neocenitelnou sílu. V dnešních dnech, kdy se konkurenční tlaky ve společnosti přiostřují, lidé bojují s nejrůznějšími problémy, stále častější jsou starosti kvůli práci či nedostatku peněz, což se samozřejmě odráží ve stále se zhoršujících vztazích nebo zdravotních problémech - je nutné i prospěšné využívat magickou moc tibetských talismanů, symbolů a manter.

Feng shui obrazpověste vysoko na zeď v obývacím pokoji nebo k hlavním dveřím. Okamžitě ucítíte, jak se celý prostor plní bezpečím a stabilitou, ucítíte, jak se prostor naplní neviditelnou ochrannou aurou, která vás bude doprovázet na vašich cestách mimo domov.

Účinek ochranné mantry Namgyalma ucítíte jako větší jistotu a důvěru, kterou si ponesete s sebou, kamkoli půjdete. Tibetská mantra Namgyalma chrání před nebezpečím, úrazy, nehodami, neštěstím i před zlými lidmi, které můžete potkat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Váha: 205 g
Průměr: 14,0 cm
Materiál: keramika a dřevo
Kód: 023008900030

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Feng shui peněženka Poklad

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Poklad je víc než obyčejná peněženka. Feng shui peněženka a nádherný symbol, magnet na peníze i ochrana před finančními ztrátami.

Čínský kompas Lo Pan

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Kompas je speciálně upravený pro západní společnost, je přeložen do angličtiny.

Ohnivý meč s mantrou a dharmachakrou

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol Dharmachakra a ohnivý meč k zastavení hádek opatřený ochrannou mantrou. Chrání před zlem, nepřátelstvím a agresivitou.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová