Drak

Drak
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Drak s perlou symbolizující bohatství, vítězství, profesní naplnění. Feng shui symbol úspěšné energie potřebné zejména v kariéře, podnikání, tvůrčích oborech.

Drak je jedním ze čtyř nebeských zvířat, důležitým a mocným symbolem Feng shui. Představuje nejvyšší symbol jang, mužskou sílu, odvahu, statečnost, velkorysost a plnost života.

Ve Feng shui je Drak nejmocnější a nejposvátnější ze všech stvoření, proto je s ním zacházeno s velkou úctou. Z generace na generaci byl Drak nejvyšší symbol moci, bohatství, štěstí a cti. V dávných dobách mohli symbol draka používat pouze císaři Číny, nikdo jiný.

Drak vytváří drahocenou Chi, energii, která přináší bohatství. Je silným lékem a zdrojem energie pro podnikání. Přináší rozvahu, moudrost, ochranu a připravuje půdu pro další ocenění v následujících letech.

Drak svou silnou energií přinese mnoho úspěchů a štěstí. Především je nesmírně důležitý pro lidi narozené ve znamení Draka, Myši, Opice a Kohouta, kterým by neměl chybět za žádných okolností doma ani v práci.

Draka můžete postavit na pracovní stůl, poličku nebo skříňku v obývacím pokoji, pracovně, kanceláři.

Nikdy nedávejte Draka na záchod nebo do koupelny. Drak se nehodí ani do ložnice, kde může svou silou narušovat klidný spánek.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 9,0 cm
Délka: 10,5 cm
Výška: 11,8 cm
Váha: 190 g
Materiál: pryskyřice
Kód: 800500125

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Tai Sui 2017 - Feng shui obraz

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Feng shui obraz pro rok 2017. Chrání prosperitu proti stagnaci a zablokování. Podporuje rozvoj kariéry, osobnosti i příznivý tok financí.

Fuk Luk Sau na podstavci

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Tradiční Feng shui symbol prosperity, úspěchu, zdraví, moudrosti, rodiny a plnohodnotných vztahů.

Wu Luo malé

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Základní symbol pro uzdravení, léčbu, prevenci. Posiluje odolnost organismu, udržuje pevné zdraví, snižuje výskyt onemocnění.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová