Zvon Dorje

Zvon Dorje
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Zvon je zdoben na držadle Dorje, budhistickým symbolem síly osvíceného vědomí. Na zvonu je znázorněných 8 Buddhových symbolů, které lemují opět dorje. Na spodním okraji zvonu je mantra Om Mani Padme Hum, jejíž energie zesiluje očistné vibrace zvonu.

Zvuk kovu narážející na kov vytváří energii chi, která může rozpustit sílu Žluté pětky. Žlutá pětka je velmi těžká energie, která se projevuje ztrátami od peněz, zdraví, práce, vztahů, bankrotem až po smrt.

Síla zvonu se využívá pro rozpuštění energie nemocí, napomáhá k uzdravení nemocného, ale především zvon slouží pro léčbu prostoru zasaženého negativní energií.

Zvon je součástí všech očistných rituálů, stejně jako pravidelného úklidu, protože dokáže vyčistit nahromaděné negativní energie, které se jinak nepříjemně projevují v životě.

Sílu zvonu pozná okamžitě každý podle jeho nesmírně velkého a silného zvuku, který jej naprosto bezpečně odliší od všech ostatních, obyčejných zvonů či zvonků.

Je důležité nemít zvonek pouze vystavený, ale je nutné, aby zvon zazvonil alespoň jednou týdně, což mnohonásobně zesílí a upevní jeho sílu. Projděte se zvonem třikrát dokola každým pokojem, každou místností, v protisměru hodinových ručiček. Jde o očistný rituál, který je bezpečný a velmi efektivní, pokud jej pravidelně používáte.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Výška: 22 cm
Váha: 430 g
Průměr: 8,5 cm
Kód: 022008600022

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Guru Rinpoche samolepka 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Samolepka na okno. Nejmocnější Buddha chrání proti negativním energiím, které přináší do života potíže, problémy, rizika a nebezpečí.

Guru Rinpoche, ochrana a vítězství, samolepky 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Samolepka na okno. Guru Rinpoche chrání proti negativním energiím, které přináší do života potíže, problémy, rizika a nebezpečí.

Mystický uzlík přívěšek

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Mystický uzlík pro zajištění lásky a romantiky v manželství či partnerství. Oblékněte se do energie lásky.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová