Totem dračí želvy

Totem dračí želvy
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Dračí želva je speciální Feng shui symbol, který patří k známějším, tradičním symbolům. Dračí želva je nebeské stvoření, které má tělo želvy a hlavu i nohy draka.

Dračí želva je mocný symbol přinášející bohatství, mohutnou podporu a štěstí. Nejčastěji se používá pro podporu kariéry, obchodu a pracovního růstu.

Dračí želva nese totem s vyobrazenými slony a nosorožci. Jedná se o velice silnou kombinaci symbolů.

Slon a nosorožec jsou dvě nejúčinnější ochranná zvířata ve Feng shui. Společně vytváří ochranný štít proti zlé energii, která se může projevit jako krádež, vloupání, přepadení, únos, nehoda.

Násilí má mnoho způsobů, jak se projevit, od fyzického, přes finanční, sexuální, až po psychické násilí. Zlo přichází ze strany lidí, kteří vůči vám nemají čestné úmysly. Jejich cílem je zrada, podvod, krádež. Ochranný totem slouží jako Feng shui ochrana proti každému a proti všemu, co by vám přineslo jen ztrátu a neštěstí.

Ve Feng shui je slon považovaný za posvátný a velice vzácný symbol. Obvykle bývá používán jako znak síly, moci, moudrosti a plodnosti, nebo dlouhověkosti, štěstí a úspěchu. Slon s chobotem nahoru je především symbolem vítězství nad zlem a je hlavně mocným ochráncem.

Nosorožec chrání před samotnými projevy násilí, nepřáteli a všemi, kdo vám chtějí ublížit. Společně s modrým slonem se ve Feng shui používají jako ochrana před energiemi násilí a zla.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Šířka: 10,8 cm
Délka: 16 cm
Výška: 29,5 cm
Materiál: Pryskyřice
Kód: 023008900156

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Mandarínské kachničky

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Tradiční symbol pro trvalý, milující vztah na celý život. Mandarínské kachničky přináší lásku, věrnost, starostlivost a vzájemnou oddanost.

Slon a nosorožec - trezor

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Ochrana prosperujícího chodu domácnosti nebo firmy. Symbol chrání před ztrátami zdrojů a příjmů, které zajišťují hmotné potřeby.

Ozdobený Bílý Dzambhala

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Božský Bílý Dzambhala přináší velké bohatství těm, kdo mu přináší každodenní vodní oběť.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová