Solný svícen

Solný svícen
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Himalájská sůl se používá ve Feng shui jako prostředek k čištění energie prostoru i těla. Solný svícen je naplněn čerstvou energií čistoty Himalájských hor. Každý kus je originálem se svou vlastní osobitou barevností i tvarem.

Solné svícny těžené a dovážené z oblasti Himalájí nejen energeticky vyčistí prostor, ale také navodí příjemnou atmosféru klidu, bezpečí a pohody. Zapálit solný svícen můžete nejlépe každý den, především v náročných situacích, ať doma nebo v zaměstnání.

Očistná síla svícnu pomůže zmírnit stres, únavu, podrážděnost, vnitřní zmatek a pomůže navodit uvolnění a klid. Solný svícen pomáhá i při řadě zdravotních problémů, od psychosomatických nemocí a poruch, přes alergie až po chronické nemoci a bolesti.

Do svícnu je vyvrtaný otvor, do kterého se vkládá čajová svíčka. Plamen svíčky vydává přes stěny kamene příjemné teplé světlo od světlounce oranžové až po oranžovo červenou. Odstíny se různí u každého kusu.

Solné svícny dodáváme ve váhovém rozpětí 1,2-1,5kg. Při styku s vodou se solný svícen rozpouští. Himalásjká sůl ze svícnu není určena k přímému použití na pokožku ani k přípravě jídla.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Váha: 1,2 - 1,5 kg
Materiál: sůl
Kód: 800200103

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Indické vonné tyčinky Hem Saffron - Šafrán

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Afrodisiakum pro stimulaci lásky a plodnosti. Úžasná energie přátelství, laskavosti, štěstí. Čistí karmu, pomáhají zpracovat prožitky z minulosti.

Wu Lou s tygrem a drakem

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Wu Lou proti nemoci, zdravotním problémům. Podpoří pevné zdraví a dá sílu všem narozeným v roce Tygra.

Modlitební mlýnek 21 Tar

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Miliony požehnání při každém roztočení modlitebního mlýnku. Roztočte mlýnek vždy, když potřebujete pomoc s řešením problému.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová