Fluorit náramek

Fluorit náramek
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Fluoritový náramek je skvělou ochrannou Feng shui pomůckou, jelikož dokáže zastavit psychickou manipulaci ze strany druhých lidí. Tím vás dokonale ochrání před špatnými vlivy z okolí.

Fluorit dá řád a stabilitu životu, čímž umožňuje pokrok a další rozvoj. Dokáže zvládnout chaos, stres, zastavit kolotoč myšlenek včetně paniky, pochybností a obav. Při poruchách spánku způsobených nezastavitelnými myšlenkami a vnitřními rozhovory je Fluorit výborným pomocníkem. Rozbouřené mysli vrátí klid, utiší myšlenky a nechá vás odpočinout.

Fluoritový náramek zvýší vaši sebedůvěru. Pomůže překonat navyklé vzorce chování, odstraní iluze a utkvělé představy a naopak vám odhalí pravdu a skrytou moudrost.

Vynikající vliv Fluoritového náramku se projeví v oblasti učení. Dokáže zpracovat informace, zvýšit koncentraci a soustředěnou rychlost myšlení. Je zapotřebí kdykoli se připravujete na zkoušku, připravujete prezentaci, svou práci, dokumentaci a pod. Fluorit pomáhá také při samotné zkoušce, přednášce nebo pohovorech. Fluoritový náramek je osobním Feng shui talismanem pro zkoušky, pohovory, přijímací řízení i při zpracovávání informací a učení se novému.

Díky schopnosti pohlcovat negativní vibrace, energie strachu a paniky, pomáhá snížit napětí. Náramek vrátí potřebný klid a vyrovnanost. Pro svou vysokou energii je doporučován pro práci s anděly a archanděly, jelikož obsahuje léčivé světlo z vyšších sfér.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Materiál: Fluorit
Kód: 800200111

Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Motýl štěstí

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Symbol nových začátků, naděje, krásy, elegance a radosti. Otevřete se novým dnům i ženské energii v sobě.

Trojice bohů na tygrech

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Trojice bohů je jednou z nejlepších ochranných pomůcek proti nemocem, úrazům, nehodám, dluhům, krádežím, soudním sporům.

Proti vloupání a násilí - Feng shui ochrana na okno 2 ks

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Bestseller. Ochranná samolepka v autě chrání před krádeží i před agresivními řidiči na silnici. Na okně bytu odráží zloděje.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová