Indické vonné tyčinky Hem Egyptian Jasmin

Indické vonné tyčinky Hem Egyptian Jasmin
Pro zvětšení rozklikněte
PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Vonné tyčinky Egyptský jasmín vyčistí energii sebedůvěry a pročistí vnímavost. Pro úspěšný život je nutná schopnost věřit si. Sebedůvěra však může být zablokovaná. Sebedůvěru blokují nejvíce strachy a ztráty z minulosti. Energetické bloky způsobují, že je obtížné posunout se dál, něco dosáhnout nebo si udržet úspěch, vztahy, peníze.

Feng shui analýza dokáže najít v prostoru, respektive v energii bytu vyčíst, zásadní bloky, která vám nedovolují žít podle vašich představ. Vždy ovšem můžete preventivně sami čistit energii pomocí vonných tyčinek. Egyptský jasmín vrací do života radost. Čistí těžkou energii, která se projevuje jako starosti, únava a bolesti zad, hlavy, zubů.

Jasmín je afrodisiakum. Vonné tyčinky Egyptský jasmín pročistí prostor, uvolní atmosféru a přinesou zjemnění důležité pro milostné hrátky. Jasmín dokáže nadchnout srdce, naplnit ho láskou, otevřít smysly a lásku si užívat.

Egyptský jasmín pro svou sílu, dokáže čistit energii, která má svůj zdroj v minulosti. Můžete se pak např. dopouštět stále stejných chyb, které snižují schopnost věřit.

Pravidelně čistěte energii doma vonnou tyčinkou Egyptský jasmín pro sebedůvěru a lásku. O vzácnou energii je nutné pečovat.

Tyčinku zapalte, plamen ohně sfoukněte a doutnající tyčinku vložte do stojánku na vonné tyčinky, aby mohl popel volně padat.

PRODUKT NELZE ZAKOUPIT. Činnost e-shopu je momentálně pozastavena.

Popis produktu
Délka: 20,0 cm
Kód: 800700111

V balení je 20 ks tyčinek. Výše uvedené rozměry jsou přibližné.

Cena: 1 Kč        Dostupnost: Dočasně vyprodané       

Zpět na výpis produktů

Mohlo by Vás zajímat:

Svatební kočár

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Svatební kočár udrží manželství milující, stabilní, šťastné a trvalé. Pro nezadané přivede vhodného partnera.

Dárková poukázka 1000 Kč

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Udělejte Vašim blízkým radost a věnujte jim jako dárek poukázku na nákup předmětů nebo služeb na Feng Shui Terapie.

Dorje

Cena: 1 Kč
Dostupnost:
Dočasně vyprodané

Detail

Nástroj všemocného Lotosového Buddhy má moc zničit projevy ničivé energie známé jako Žlutá 5. Účinná zejména v těžkých obdobích.

© 2024 Copyright a grafika Zuzana Musilová